Oficines Ecodisseny

Any: 2023
Parròquia: Andorra la Vella
Estat: Executat

Descripció:

Ecodisseny es transforma i segueix en creixement. L’ampliació de l’equip i la necessitat de disposar d’unes oficines més amplies, fa plantejar un canvi d’ubicació. 

El nou despatx, al centre neuràlgic d’Andorra la Vella, manté l’essència de l’espai anterior. Predomini d’elements naturals com la fusta, joc de textures i color. Una decoració sostenible amb alguns dels elements fets a mà per l’equip, mantenint així l’autenticitat de cada peça i sumant històries. 

Oficines Ecodisseny, Andorra la Vella

Espais oberts i col·laboratius

Aquestes noves oficines d’Ecodisseny es divideixen en diferents espais de treball. Un espai central, amb diverses taules de treball, per fomentar un espai obert i col·laboratiu així com la interacció entre els membres de l’equip.

Trobem també despatxos individuals per donar privacitat als càrrecs directius de l’equip i potenciar la concentració. La sala de reunions disposa dels elements necessaris per fer treball en equip, presentacions de projectes o simplement converses o reunions més relaxades. 

El nou despatx potencia la llum natural i incorpora elements de dissenys sostenibles com la il·luminació LED o un sistema de calefacció eficient.

Es busca també incorporar un disseny creatiu i estimulant, com colors suaus inspiradors, quadres o exposició de projectes i plantes i vegetació per millorar la qualitat de l’aire i fer un espai més saludable. 

En definitiva, s’ha buscat fer unes oficines funcionals i flexibles que compleixi amb les expectatives de l’equip i els aporti un espai còmode i inspirador.