arquitecte

Gonzalo Dávila

Sempre vaig tenir clar que l’arquitectura formaria part de la meva vida. La responsabilitat de poder donar vida als somnis de les persones, millorar la seva qualitat de vida i entendre que amb cada projecte construïm el nostre paisatge i les nostres ciutats, han estat fites que m’han portat fins al dia d’avui.

Ecodisseny va arribar en un moment molt determinant de la meva vida. Hi creia, hi vaig apostar i amb els anys he vist com hem anat creixent, a poc a poc, i sense perdre el nostre distintiu de qualitat.

Vaig estudiar a la Universitat Catòlica de Còrdoba, a Argentina i amb la meva arribada a Andorra, vaig seguir formant-me en Arquitectura Moderna a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Salle de la Universitat Ramon Llull, on vaig cursar un màster en Project Manager.

Actualment, dirigeixo l’equip d’Ecodisseny; un equip professional, amb uns principis molt determinats i molt enfocat al client. La qualitat és el nostre objectiu en cada passa que fem.

La sostenibilitat demana pas en el sector de l’arquitectura i això ens obliga a ser millor professionals i executar projectes més integrals i globals sense perdre de vista al client.