Equilibri i emocions

Des del 2013, Ecodisseny ha liderat grans projectes d’arquitectura ben diversos. Des d’habitatges unifamiliars o plurifamiliars fins a propostes d’oci i de restauració.

Apostem per una arquitectura sostenible i al servei de la societat. Els elements que utilitzem els combinem de tal manera que acabin tenint una relació amb l’espai exterior, creant una harmonia i una sensació de benestar.

En tots els projectes busquem l’equilibri amb l’entorn i, sobretot, generar emocions. Concebem les obres arquitectòniques per ser viscudes però també sentides.

Especialitats

Dissenyem i construïm residencies familiars, generant un ambient únic, ple de sensacions i calidesa. Treballem conjuntament amb el client per entendre les necessitats, usos, costums i construïm partint de l’àmbit general fins arribar als petits detalls.

Ecodisseny està molt immers en el món de la neu, un dels motors econòmics del país. Treballem amb Grandvalira Resorts en la construcció i renovació d’espais de serveis, d’oci i de restauració, apostant per l’estil, la comoditat i la integració amb l’entorn. Disposem d’una àmplia trajectòria en aquest tipus d’arquitectura, enfocada a l’esbarjo i al turisme.

A Ecodisseny apostem per donar vida pròpia als espais interiors. Analitzar les oportunitats, treballar en la distribució adequada i apostar per materials i mobiliaris adequats a l’espai, a l’entorn i a les necessitats de cada client. Ajudem a construir i materialitzar les idees sempre mantenint l’essència requerida.

Com a despatx d’arquitectura som conscients de les nostres possibilitats per contribuir a l’evolució del paisatge urbanístic d’Andorra. Com a equip, participem en diversos concursos públics d’Andorra amb l’objectiu d’apostar per un creixement ordenat i sostenible del país.

Els nostres projectes

Residencial

Disseny i comoditat

Interiorisme

Cuidant els detalls

Comercial

Avantguardisme